Rawatan

Setiap penyakit pasti ada penawarnya

girl in blue jacket holding red and silver ring

Setiap penyakit pasti ada penawarnya. Semua jenis penyakit dapat dirawat dengan kaedah rawatan dan penawar semulajadi. Didunia ini tidak wujud sesebuah penyakit tanpa penawarnya. Ramai pesakit menderita dan mengambil ubat seumur hidup kerana doktor mereka tidak dapat mengenali punca utama ataupun akar penyakit yang sebenar. Sebuah penyakit hanya dapat dirawat dengan sempurna apabila seorang doktor atau pakar perubatan mengenali punca sebenar gangguan kesihatan tersebut.

Jika sesiapa memaksa anda mengambil ubat sepanjang hayat atau membuang sesebuah organ yang sedang sakit, Sila sedar bahawa dia tidak layak digelar doktor kerana dia tidak memahami gangguan sebenar anda. Memotong atau membuang organ badan bukanlah sebuah penyelesaian bagi sebarang gangguan kesihatan. Kecuali anggota badan tersebut hancur teruk kerana kemalangan.

Carilah penyelesaian bagi gangguan kesihatan anda melalui seorang doktor atau pengubat tradisional yang boleh mengenali punca penyakit yang sebenar dan merawatnya sehingga sempurna. Insya Allah setiap penyakit ada penawarnya.

Reiki Master, Healer, Acupuncturist, Writer, Thinker, Speaker, Author.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X